PitiClic - Forme de relief

Infomedia Pro
22,16 Lei

Salut sunt PitiClic și vă prezint harta României, cu formele ei de relief, adică munții, dealurile și câmpiile.

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 3 zile lucratoare

Cod Produs: P104 Ai nevoie de ajutor? +4021 310 6344
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)
"Salut sunt PitiClic și vă prezint harta României, cu formele ei de relief, adică munții, dealurile și câmpiile. Dacă vrei să călătorim la munte, alege culoarea maro, la deal vom ajunge alegând galbenul, iar verdele ne va conduce la câmpie. Hai la joc copii, peste dealuri, munți, câmpii. Corect de te vei juca, rebusul vei rezolva! Te așteaptă și alte surprize: busola, aparatul foto și lanterna. Străduiește-te să le aduni și nu vei regreta!"
 •  forme de relief
 •  jocuri educaționale
 •  jocuri cu litere
 •  jocuri de cuvinte
 •  jocuri matematice
 •  forme, dimensiuni
 •  jocuri cu numere
 •  jocuri de memorie
 •  jocuri de îndemânare
                                
Respectând "Programa activităților instructive-educative în grădinița de copii" și bazându-se pe tehnici moderne de învățare, acest CD aduce în prim plan formele de relief:
"Câmpie" - copilul poate alege: "Labirintul" care îl ajută să învețe adunări și scăderi prin joc sau "Jocul literelor" care îl ajută să învețe literele.
"Deal" - copilul poate alege: "Livada" - care este un joc de memorie și îndemanare sau "Sonda de petrol" - unde trebuie să construiască o conductă de petrol.
"Munte" - copilul trebuie să treacă de trei probe pentru a ajunge la cabana unde poate primi o literă și o busolă.
                               
La terminarea unui joc, copilul primește o literă. Dacă termină toate jocurile de la o formă de relief, primește bonus un obiect care îl va ajuta în călătoria finală. Rebusul poate fi completat numai dupa ce a strâns toate literele de la formele de relief de mai sus (adică 5 litere). Dupa completarea rebusului și descoperirea cuvântului surpriză, are acces la jocul final (surpriza promisă la început) unde copilul va folosi obiectele adunate pe parcursul jocului, pentru a ajunge la cabana, unde îl așteaptă multe animale pe care le va putea fotografia și va afla informații despre ele.

CD-ul poate fi folosit cu succes în diferite tipuri de activități specifice învățământului preșcolar: educarea limbajului, cunoașterea mediului, activități matematice (jocuri logice, formare de perechi, numărat și socotit).Specificații tehnice:

PC: Minim Procesor Intel P4/ 1GHz sau similar, CD-ROM 40x, mouse, 512 MB RAM, Video 800x600 High Color Compatibil Sound Blaster, Windows 2K, XP, Vista, Win 7, Win 8

MAC: Intel Mac, OS X 10.4.11 sau superior 512 Mb RAM, Video 800x600, CD-ROM 32x, mouse


 

Scrie un review


Suport clienti e-mail: tehnic@soft4kids.ro

+4021 310 6344 office@infomediapro.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!