PitiClic - Prinţul salvator

Infomedia Pro
22,16 Lei

PitiClic, prietenul nostru cel viteaz, îi provoacă pe cei mici la o aventură unică şi fascinantă, în ţinuturile fermecate, unde o frumoasă fată de împărat aşteaptă să fie salvată din mâinile urâtului zmeu de care a fost răpită.
 

Stoc epuizat

Durata de livrare: 3 zile lucratoare

Cod Produs: P178 Ai nevoie de ajutor? +4021 310 6344
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)
Sunt lucruri în viaţă care nu se vor schimba niciodată, indiferent câte generaţii vor trece, momente pe care ne dorim să le trăim indiferent de vârstă, vise pe care le vedem aievea cu ochii minţii. Este o vârstă când prinţii şi prinţesele nu sunt doar personaje de poveste, ci prieteni şi parteneri de joacă, când salvarea unei frumoase fete de împărat ţinută captivă de zmeul cel urât este o adevărată aventură, când nu vrem să ratăm nici o ocazie de a deveni eroi şi de a învinge forţele răului.

PitiClic, prietenul nostru cel viteaz, îi provoacă pe cei mici la o aventură unică şi fascinantă, în ţinuturile fermecate, unde o frumoasă fată de împărat aşteaptă să fie salvată din mâinile urâtului zmeu de care a fost răpită.

                                
Drumul către Castelul zmeului este motivant, pitoresc şi atât de plin de amuzament, copiii având posibilitatea de a parcurge un traseu fermecător, prin ţinutul uşilor închise, prin Pădurea Verde, prin Pădurea de Aramă şi prin Pădurea de Argint unde vor avea de rezolvat diverse sarcini educative alături de PitiClic.

Ca să îl ajute pe PitiClic, să ajungă la Castelul zmeului şi să salveze frumoasa fată, copilul va trebui:
  •  să rezolve diverse probleme matematice;
  •  să despartă în silabe;
  •  să răspundă la ghicitori;
  •  să coloreze;
  •  să găsească diferenţe;
  •  să facă faţă la diverse situaţii de logică şi perspicacitate;
  •  să ia decizia potrivită în diverse situaţii.

Dar, orice erou are nevoie şi de un pic de ajutor. Chiar dacă va fi recompensat cu obiecte fermecate care îl ajută să deschidă uşi ferecate, să zboare peste obstacole care par imposibil de trecut, sau să îmblânzească fiarele pădurii, PitiClic va fi bucuros să primească ajutorul celor mici, care vor avea posibilitatea să devină şi ei, nişte mici eroi.

                                
Scenariul programului a fost premiat în cadrul concursului de scenarii "Cum să concepem materiale didactice moderne", din cadrul proiectului educaţional cu acelaşi nume desfăşurat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Ca întotdeauna, copilul dumneavoastră este pe mâini bune în compania lui PitiClic!Specificații tehnice

PC: Minim Procesor Intel P4/ 1GHz sau similar, CD-ROM 40x, mouse, 512 MB RAM, Video High Color 800x600, placa de sunet, Windows XP, Vista, Win 7, Win 8

MAC: Intel Mac, OS X 10.4.11 sau superior 512 Mb RAM, Video 800x600, CD-ROM 32x, mouse


 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti e-mail: tehnic@soft4kids.ro

+4021 310 6344 office@infomediapro.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!